Unul dintre cele 453 exemplare BMW M1 produse este expus în vânzare în stare perfectă cu doar 12 mii km la bord

Unul dintre cele 453 coupe-uri legendare BMW M1 este expus în vânzare. Exemplarul produs acum 37 ani în urmă a ajuns în prezent cu un parcurs extrem de mic de 12,186 km pe odometru şi este într-o stare perfectă.
Toate elementele caroseriei, suspensiei, motorului şi la interior sunt originale, până şi vopseaua originală Alpine White s-a păstrat foarte bine. Unicele elemente neoriginale în acest coupe sunt, de fapt, jantele BBS. Motorul M88/1 pe benzină de 3.5 litri, amplasat în spatele habitaclului, livrează 277 CP şi 330 Nm cuplu maxim transmis, bineînţeles, pe puntea spate.
Pentru prima dată acest BMW M1 a ieşit pe drumurile publice în 1981 în Mexic, ulterior fiind vândut şi importat în SUA, unde s-a aflat în posesia celui de-al doilea proprietar timp de 30 ani.
În prezent modelul este expus în vânzare contra sumei de 875 mii dolari şi poate fi exportat în orice colţ al lumii. Automobilul va fi livrat noului proprietar cu cartea de service cu toate deservirile înregistrate, ghidul original al utilizatorului, roata de rezervă şi setul de instrumente.
0
2,331
GALERIE FOTO (50 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!