Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

(VIDEO) Hennessey a înregistrat acceleraţia versiunii modificate de 1,027 CP a Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Atelierul de tuning din Texas Hennessey Performance a publicat secvenţa video în care un Jeep Grand Cherokee Trackhawk modificat de tunerii americani accelerează până la 60 mile (96 km/h) în 2.7 secunde. Rezultatul final depăşeşte cu 0.1 secunde datele declarate anterior de către atelier. Sfertul de milă SUV-ul modificat la parcurs în 10.7 secunde, viteza atinsă la finalul cursei atingând 212.4 km/h.
Disponibil iniţial cu 717 CP, Grand Cherokee Trackhawk se transformă într-un adevărat hypercar cu pachetul de modificări oferit de atelierul american de tuning, astfel încât cu pachetul HPE1000 acesta ajunge să livreze 1,027 CP.
Sub capota monstrului de curse se află unitatea V8 de 6.2 litri. Tunerii au dotat motorul cu un compresor mecanic şi o nouă unitate de control, au modificat sistemul de injecţie şi suspensia. Versiunea "standard" dezvoltă 717 CP şi este capabilă să atingă viteza de 60 mile în 3.5 secunde, iar sfertul de milă îl parcurge în 11.6 secunde cu viteza maximă de 185 km/h la finalul cursei.
0
2,060
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!