(VIDEO) O Skoda Octavia de primă generaţie cu propulsor pe motorină a parcurs 1,300 km cu un singur plin!

Entuziaştii de la Car Throttle au reuşit să parcurgă cu o Skoda Octavia de primă generaţie un drum tur-retur de aproape 1,300 km din Londra până în oraşul Nurburg, din Germania. Britanicii au reuşit performanţa doar cu un singur rezervor plin de motorină, iar ajunşi în Germania, şi-au încercat şi forţele pe Nurburgring!

Distanţa totală parcursă de această Skoda Octavia cu propulsor diesel sub capotă a constituit 1,287 km, iar consumul mediu de combustibil indicat de computerul de bord a constituit 3.3 litri de motorină la fiecare sută de kilometri. Ei bine, calculele executate de aventurierii de la Car Throttle au indicat un consum de 3.8 litri, un rezultat excelent pentru un asemenea autombil.
Cu câteva săptămâni mai devreme acest exemplar Skoda Octavia a fost supus unei inspecţii, pentru a verifica starea tehnică a modelului ceh la un parcurs de 695 mii km. În urma inspecţiei, angajaţii service-ului autorizat Skoda au ajuns la concluzia că automobilul se află într-o stare tehnică bună, astfel încât entuziaştii au decis să-l pună la încercare la drum lung.

Ambele secvenţe video, cu parcursul epic şi inspecţia tehnică le puteţi urmări mai jos.
*poză simbol
0
2,753
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!