(VIDEO) Skoda prezintă versiunea blindată a break-ului Skoda Superb Combi

Skoda prezintă versiunea blindată a break-ului Superb Combi. Modelul a fost dezvoltat timp de trei ani în cooperare cu o companie de profil britanică, denumirea căreia, însă, nu a fost dezvăluită. Drept rezultat, cei de la bord vor fi protejaţi conform standardului britanic PAS 300 şi va putea face faţă exploziilor şi atacurilor balistice.
Previzibil, producătorul nu dezvăluie prea multe detalii despre substratul tehnic al noii versiuni Superb. Blindarea maşinii a adus cu sine un surplus de greutate maşinii şi pentru a face faţă noilor provocări inginerii au revizuit suspensia şi sistemul de frânare al automobilului. Până şi anvelopele sunt unele speciale – acestea nu vor face faţă atacului, însă în cazul dezumflării anvelopele vor permite deplasarea ulterioară graţie unor inserţii din plastic.
Sub capota break-ului blindat s-a situat unitatea turbodiesel 2.0 TDI cu 190 CP la activ, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Motorul permite break-ului masiv să atingă viteza maximă de 193 km/h. Noua versiune Superb poate dispune de întreg setul de opţionale, disponibil pentru modelele standard, iar pe lângă acestea modelul mai este dotat cu girofare şi sirenă.
Cehii anunţă, că versiunea blindată Skoda Superb Combi va putea fi achiziţionată de toţi doritorii. Pe lângă termenul de producţie standard, pentru producţia versiunii va mai fi nevoie adiţional de 4 săptămâni. Modelele vor beneficia de garanţia oficială oferită de producător, iar preţul de start pentru versiunea blindată constituie în Marea Britanie 119 mii lire sterline.
0
3,578
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!