(VIDEO) Volkswagen prezintă sistemul Night Vision pentru Touareg

Volkswagen oferit informații noi despre sistemul de viziune pe timp de noapte Night Vision, ce debutează pe noua generație Touareg. Toate informaţiile şi detaliile tehnice despre noua generație a SUV-ului german le puteți accesa aici.
Noua tehnologie al celor de la Volkswagen deschide o nouă filă în istoria siguranței în industria auto. Aceasta permite monitorizarea drumului şi a obstacolelor pe timp de noapte la o distanță de până la 130 metri. Tehnologia include senzori termici, cu ajutorul cărora poate identifica pietonii sau alte ființe în calea automobilului la o distanță de minim 10 metri.
Mai mult, sistemul este unul intelectual şi poate prezice aproximativ care va fi traiectoria mișcării pietonilor, iar dacă aceasta ar putea provoca un accident, sistemul imediat va afișa o avertizare pe planșa de bord digitală, totodată pregătind sistemul de frânare pentru a opri brusc automobilul în caz de necesitate.

Împreună cu sistemul Night Vision clienții pot opta pentru farurile matrice adaptive, care vor ilumina o perioadă scurtă de timp obstacolele identificate de sistem.
Night Vision va fi oferit pentru prima dată ca echipament opţional pe Volkswagen Touareg şi va fi disponibil imediat cu startul vânzărilor noului SUV. Mai târziu sistemul va migra pe celelalte modele de top din gama germanilor, iar ulterior ar putea fi adaptat şi pentru modelele mai accesibile.
0
4,041
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!