(VIDEO) Volvo dezvăluie primele informaţii despre viitoarea generaţie a sistemului multimedia Sensus

Volvo oferă primele detalii despre noua generație a sistemului multimedia Sensus, sistemul, care a devenit unul cu adevărat revoluționar la momentul debutului în cea de-a doua generație Volvo XC90. Noi am apreciat calitățile de care dă dovadă acest sistem acum 3 ani în urmă, la primul test drive cu absolut noul Volvo XC90. Am remarcat atunci, că acesta necesită un pic de timp pentru a te adapta cu logica sa mai puțin intuitivă, însă, firește, am constatat că Sensus are afișaje extraordinar de bine proiectate şi ascunde în sine o sumedenie de funcții utile, iar odată ce te deprinzi cu el, îl percepi ca ceva absolut firesc, indispensabil pentru un automobil modern.
Așadar, cei de la Volvo nu intenționează să se limiteze aici și deja dezvoltă noua versiune a sistemului de infotainment revoluționar, ba a şi dezvăluit câteva detalii despre viitorul Sensus – acesta vi integra mai multe aplicații Google, printre care sistemul de navigare Maps, Assistant şi Play Store, iar acestea vor fi disponibile inclusiv şi pentru proprietarii care nu utilizează un gadget cu sistem de operare Android. Totodată, nu vor avea de suferit posibilitățile conexiunii cu gadget-uri cu alte sisteme de operare, precum iOS. Un mare avantaj în acest caz îl constituie faptul, că aplicațiile dezvoltate de Google vor putea fi actualizate în timp real, fără a fi nevoie de conexiuni sau acțiuni adiționale din partea proprietarului, doar prin intermediul ecranului sistemului multimedia. Totodată va apărea și posibilitatea descărcării a miilor de aplicații disponibile pentru sistemul de operare Android.
Noua versiune a sistemului Sensus, însă, nu va apărea mai devreme decât peste câțiva ani. De noul sistem vor dispune toate modelele noi din gama suedezilor, odată ce acesta va fi lansat oficial.

Informații utile:

Test drive: Volvo XC90

Test drive: Volvo S90

Test drive: Volvo V90 Cross Country

Test drive: Volvo XC60

Test drive: Volvo XC40
0
1,658
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!