Viitoarea generație Porsche 911 va avea două versiuni hibride

Viitoarea generație a sportcar-ului Porsche 911 va dispune de două versiuni hibride, pe lângă cele pe benzină, care vor fi setate pentru performanțe maxime și nu pentru o eficiență deosebită. Prima versiune hibridă se va situa cu o treaptă mai sus decât versiunea incipientă Carrera, iar cea de-a doua se va situa în topul motorizărilor, având o putere similară versiunii Turbo S.
Cel mai probabil versiunea de bază va primi denumirea Porsche 911 E-Hybrid. Aceasta va prelua substratul tehnic de la noul Cayenne E-Hybrid, ceea ce înseamnă că motorul electric se va situa între motorul cu ardere internă și cutia de viteze, pe când bateriile vor fi stocate în podeaua sportcar-ului. Varianta de top ar putea fi numită Turbo S E-Hybrid, după exemplul noii Panamera, și va livra cel puțin 680 CP și 850 Nm cuplu maxim.
Chiar dacă motoarele electrice vor fi menite, în primul rând, să ofere performanțe mai mari coupe-ului, viitoarele hibride vor fi și foarte eficiente, pentru a se încadra în normele ecologice. Precum și celelalte modele electrificate din gama producătorului german, noile 911 vor folosi tehnologia Plug-In Hybrid, oferind posibilitatea de a fi încărcate de la priza electrică și capabile să ofere o autonomie de până la 50 km în regim electric.
0
2,154
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!