Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen Golf GTI TCR va fi lansat pe piaţă şi va deveni cel mai rapid GTI de serie

11 Mai 2018 - 11:42
Denis Godorozea
Volkswagen a prezentat primele imagini cu conceptul Golf GTI TCR, dezvăluit oficial la festivalul GTI din oraşul austriac Carintinia. Prezentat ca concept, noul Golf GTI TCR este cel mai rapid Volkswagen Golf produs vreodată, care se va lansa în producţia de serie la finele anului curent, fie la începutul anului viitor, fără modificări substanţiale.
Setul de modificări TCR include nu doar modificări a motorului, ce-i permit hatchback-ului să atingă o viteză maximă mai mare, dar şi o suspensie sport revizuită cu tehnologia Adaptive Chassis Control (opţional), împreună cu un sistem de frânare performant şi modificări la exterior.
Versiunea de serie va dispune standard de jante din aliaj de 18 inch, pe când opţional vor fi disponibile jantele originale de 19 inch.

Sub capota conceptului se află unitatea turboaspirată pe benzină 2.0 TSI, ce livrează 290 CP, disponibili între 5,000 şi 6,800 rpm, şi un cuplu de 370 Nm, disponibil de la 1,600 rpm.
Benzinarul se cuplează la cutia robotizată DSG cu 7 rapoarte şi dublu ambreiaj. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, însă clienţii mai pretenţioşi ar putea solicita înlăturarea limitatorului, iar ulterior Golf GTI TCR va putea atinge viteza maximă de până la 264 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter