Volkswagen pregăteşte o versiune coupe a SUV-ului Tiguan?

Volkswagen pregăteşte o versiune coupe pentru Tiguan, care va veni să diversifice gama actuală de SUV-uri Volkswagen, dar şi să ofere o alternativă pentru clienţii ce-şi doresc un model de asemenea dimensiuni dar cu un design mai dinamic. Potrivit informaţiei distribuite de revista franceză L'Automobile Magazine, noul model va avea un design puţin modificat şi un preţ mai mare cu circa 1,500 euro faţă de versiunea standard.
Comparativ cu predecesorul său, actualul Tiguan mai este oferit într-o versiune absolut nouă, ce a primit denumirea Allspace şi diferă de cea standard cu dimensiuni mai mari şi posibilitatea de a adăposti la interior până la 7 persoane. Totodată în presa occidentală chiar din momentul apariţiei noului Tiguan se vehiculează că acesta ar putea dispune în viitor şi de o versiune de performanţă cu indexul R.
Potrivit noilor informaţii neconfirmate, viitoarea versiune ar putea primi denumirea Tiguan Coupe şi va avea un design şi o siluetă mai dinamică decât SUV-ul actual, iar unele elemente ar putea fi preluate de la conceptul CrossBlue Coupe, debutat acum 5 ani la Salonul Auto de la Shanghai. Aceeaşi sursă precizează, că versiunea de serie Volkswagen Tiguan Coupe ar putea debuta în a doua jumătate al acestui an, iar startul vânzărilor este planificat pentru începutul anului 2019.
1
3,038
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!