Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

A început producţia unei noi pelicule dedicate lui Caroll Shelby! Matt Damon este protagonistul

28 Iunie 2018 - 15:03
Denis Godorozea
Actorul Matt Damon participă la producţia filmului artistic dedicat lui Caroll Shelby. Actorul american, în vârstă de 47 ani va juca rolul renumitului constructor.
Pelicula va relata în special despre evenimentele anilor 1965-1967, atunci când un grup ingineresc cu Caroll Shelby în frunte dezvolta modelul de curse Ford GT40, care să surclaseze bolizii Ferrari la cursa de anduranţă de 24 ore de la Le Mans. Filmul va fi regizat de James Mangold, care recent a participat la producţia filmului "Logan", iar scenariul este scris de fraţii Jeremy şi Henry Butterworth. Un al star de la Hollywood, care-şi va face apariţia în acest film este Christian Bale, care va interpreta rolul lui Ken Miles, inginerul care a conlucrat cu Shelby.
În 1966 bolizii dezvoltaţi de echipa lui Caroll Shelby au câştigat primele 3 locuri la cursa de anduranţă de 24 ore de la Le Mans. Rivalii principali pentru americani în acea cursă erau bolizii dezvoltaţi de Ferrari, cel mai bun rezultat al cărora a fost doar locul 8 în clasamentul general.

Premiera peliculei este planificată pentru 28 iunie 2019.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter