ABT stoarce 500 CP din Audi RS3

Atelierul ABT Sportsline a prezentat un nou pachet de tuning pentru Audi RS3. Proiectul a fost botezat de tuneri ABT Power R şi aduce modelului german un surplus de 100 CP, transformând compacta într-o bestie pentru drumurile publice.
Pentru a corespunde puterii demenţiale de sub capotă, Audi RS3 modificat de cei de la ABT a primit un splitter frontal, o altă grilă a radiatorului, incizii de aer pe aripile faţă şi un alt difuzor integrat în bara de protecţie spate. Modificărilor a fost supusă şi suspensia – ABT Power R dispune de suspensia KW reglată de specialiştii atelierului şi sistem de frânare fortificat. Pe lângă modificările de la interior, care va putea fi tapisat la alegerea clientului cu o varietate mare de materiale, precum pielea, alcantara şi inserţii din fibră de carbon şi metal, Audi RS3 se va alege şi cu jante din aliaj cu design original, de 19 sau 20 inch.
Cele mai importante modificări au adus un surplus de putere sedanului. Modificările executate sub capota maşinii nu sunt prea considerabile, pentru a lipsi proprietarul de garanţia oficială, dar suficiente pentru a oferi un surplus de 100 CP. Unitatea de control al motorului standard este acompaniată de unitatea ABT Engine Control (AEC) şi un intercooler ABT, iar sistemul de evacuare este înlocuit cu unul din oţel.
Graţie modificărilor, Audi RS3 livrează 500 CP şi 530 Nm. Această putere asigură sedanului o acceleraţie până la 100 km/h în 3.7 secunde (4.1 secunde în cazul versiunii "standard"), iar viteza maximă constituie 280 km/h, sau cu 30 km/h mai mult decât anterior.
0
2,156
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!