BMW prezintă noul roadster Z4 în primele imagini oficiale
4 Iunie 2018, 13:02
Premiera noului roadster BMW Z4 va avea loc în viitorul apropiat – modelul se află la etapa finală de teste pe traseul special din oraşul francez Miramas, iar pentru a spori interesul pentru viitoarea premieră, bavarezii au recurs la reţeta, devenită tradiţională pentru companie în ultima perioadă, publicând o serie de imagini oficiale cu modelul camuflat în timpul testelor.
Deşi aspectul exterior al noul roadster este bine camuflat, totuşi putem observa că modelul de serie va avea un aspect foarte apropiat conceptului cu aceeaşi denumire, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Varianta de serie a preluat de la concept forma blocurilor optice şi liniile dinamice a caroseriei, însă la general viitorul Z4 pare să aibă o siluetă mai atletică decât conceptul.
Noul model va deveni succesorul roadster-ului precedent, ce a părăsit linia de asamblare cu doi ani mai devreme, însă va dispune de elemente proprii distinctive, precum acoperişul pliabil textil, în locul celui metalic la predecesor. Interiorul BMW Z4 este elaborat în noul limbaj stilistic al mărcii, care va debuta pe noua generaţie X5, care va debuta în următoarele zile.
Odată cu publicarea pozelor oficiale, bavarezii au dezvăluit şi primele informaţii despre versiunea de top BMW Z4 M40i. Acest roadster va avea sub capotă un benzinar de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie ce va livra circa 360 CP. Versiunea va dispune de amortizoare adaptive şi sistem de frânare fortificat. Versiunile incipiente vor dispune,
însă, de o suspensie mai simplă
şi motoare de 2.0 litri cu 4 cilindri în linie.

Producătorul nu a specificat data premierei, însă aceasta va avea loc
până la finele verii din acest an, odată cu premiera noii Toyota Supra, cu care noul BMW Z4 împarte întreg substratul tehnic.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,010
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!