Carburanţii se scumpesc din nou! Cât vom achita la pompă următoarele două săptămâni!

După scumpirea uluitoare pentru combustibil anunţată de ANRE la 29 mai curent, când preţul benzinei urma să atingă un preţ de aproape 20 lei per litru, motorina urmând să fie comercializată cu aproape 18 lei per litru, reacţia Guvernului şi a societăţii civile a determinat Agenţia de a reveni la preţurile perioadei precedente, astfel încât până astăzi benzina a fost comercializată pentru cel mult 19 lei 15 bani per litru, pe când preţul motorinei a constituit cel mult 17 lei 09 bani per litru.

Ziua de mâine, însă, ne aduce noi scumpiri pentru carburanţi: ANRE a anunţat noi preţuri plafon pentru comercializarea cu amănuntul a combustibilului pentru perioada 13 iunie – 26 iunie 2018! Astfel, benzina cu cifra octanică 95 va indica un preţ maxim de 19 lei 49 bani per litru următoarele două săptămâni, sau cu 34 bani mai mult decât anterior. Motorina simte o scumpire de 32 bani şi va fi comercializată în următoarele două săptămâni la un preţ de maxim 17 lei 41 bani per litru.
În cazul depistării preţurilor mai mari pe piaţă, ANRE îndeamnă să anunţați despre acest lucru apelând la numărul de telefon 0 800 10 800 sau scriind la adresa electronica anre@anre.md.
0
2,297
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!