Dacia Sandero Stepway devine mai accesibil cu până la 2,200 euro cu noua versiune Urban
11 Iunie 2018, 10:14
Pentru cei ce-şi doresc un hatchback cu capacităţi sporite în offroad la un preţ rezonabil – Dacia Sandero Stepway primeşte o nouă versiune accesibilă numită "Urban". Noua versiune a preluat motorizarea incipientă de la hatchback-ul standard şi va atrage clienţii cu un preţ mai atrăgător.
Până în prezent versiunea incipientă Dacia Sandero Stepway în Europa era oferită cu motorul turboaspirat pe benzină de 0.9 litri cu 3 cilindri în linie, ce livrează 90 CP. Noul Urban are sub capotă unitatea aspirată natural de 1.0 litri, care livrează 75 CP, precum şi la varianta incipientă a hatchback-ului standard.
Dacia Sandero Stepway în dotarea Urban devine cu 2,200 euro mai accesibil, decât versiunea incipientă disponibilă anterior – preţul acesteia fără taxe constituie 10,500 euro.
Pentru această sumă clienţii vor primi un hatchback cu toate elementele exterioare vopsite în culoarea caroseriei, iar unicele suprafeţe nevopsite vor fi cele din plastic decorativ distinctive pentru gama Stepway al producătorului din Mioveni, aspectul exterior va fi îmbunătăţit şi de jantele de 16 inch, iar la interior
se vor bucura de sistem de climatizare şi sistem audio incluse standard.

Noua versiune poate fi comandată începând cu 6 iunie curent în Franţa, iar ulterior va putea fi accesată şi pe celelalte pieţe din Europa.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,262
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!