Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Decizia ANRE de majorare a preţurilor plafon pentru combustibil - suspendată de Judecătoria Buiucani!

13 Iunie 2018 - 09:52
Denis Godorozea
După ce Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a dispus majorarea preţurilor plafon pentru combustibil pentru perioada 13 iunie – 26 iunie 2018, Ministerul Economiei şi Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor (APC) au solicitat în instanţă anularea deciziei. Ulterior, în seara zilei de ieri, Judecătoria Buiucani a anulat decizia ANRE şi a dispus revenirea la preţurile plafon stabilite pentru perioada anterioară.
Amintim că ieri, 12 iunie 2018 ANRE a stabilit preţuri plafon mai mari pentru carburanţi, stabilind un preţ maxim pentru benzina cu cifra octanică 95 de 19 lei 49 bani per litru, sau cu 34 bani mai mult decât anterior, preţul maxim pentru motorină fiind de 17 lei 41 bani per litru, sau cu 32 bani mai mult decât anterior. Anularea deciziei ANRE a dus la menţinerea preţurilor plafon stabilite cu două săptămâni mai devreme, astfel încât benzina va fi comercializată cu un preţ maxim de 19 lei 15 bani per litru, iar preţul maxim pentru motorină va constitui 17 lei 09 bani per litru.

În cazul depistării preţurilor mai mari pe piaţă, ANRE îndeamnă să anunţați despre acest lucru apelând la numărul de telefon 0 800 10 800 sau scriind la adresa electronica anre@anre.md.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter