Directorul executiv Audi, Rupert Stadler, a fost suspendat din funcţie!

Rupert Stadler, directorul executiv Audi AG, a fost suspendat din funcţie, conform recentei decizii luate de conducerea companiei germane. Anunţul vine la o zi după ce Rupert Stadler a fost arestat de autorităţile germane în dosarul privind trucarea emisiilor propulsoarelor pe motorină, denumit Dieselgate.
Noul şef interimar al companiei din Ingolstadt a fost numit Bram Schot, angajat la Audi AG timp de doar 9 luni. Anterior Schot a fost şeful departamentului vânzări şi marketing. Totodată, conducerea companiei germane a specificat, că decizia este de ordin temporar, şi a fost luată la solicitarea lui Stadler, care a cerut să fie suspendat din funcţiile pe care le ocupă în companie pe durata desfăşurării anchetei.

Rupert Stadler a fost arestat ieri, 18 iunie 2018 fiind suspectat că ar putea ascunde dovezi în cazul dosarului privind trucarea emisiilor motoarelor diesel. Procuratura germană consideră, că fostul CEO Audi AG a cunoscut despre încălcările comise, astfel încât a ajuns în fruntea companiei în 2007, pe când primele dispozitive de trucare a emisiilor au început să fie instalate pe motoarele diesel din 2009.
0
1,806
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!