Facelift discret pentru Audi A4: la trei ani de la lansare modelul primeşte un design uşor revizuit

Premiera actualei generaţii Audi A4 a avut loc la Salonul Auto de la Frankfurt în toamna anului 2015. După 3 ani de producţie, constructorul din Ingolstadt a dispus o actualizare minoră a designului exterior al sedanului şi break-ului, un facelift mai minuţios, cel mai probabil, urmând să fie prezentat mai târziu.
Audi A4 a primit o actualizare de ordin stilistic, ce ţine de designul exterior, substratul tehnic fiind păstrat fără intervenţii. Modelul în ambele caroserii, cât sedan, atât şi break, a primit bare de protecţie revizuite la partea frontală şi cea posterioară pentru versiunea S-Line. Elementele decorative poziţionate pe extremităţile părţii inferioare a barei de protecţie faţă au fost uşor redesenate, modificându-şi forma. Schimbări mai consistente au avut loc la posterior, unde terminațiile sistemului de evacuare integrate în bara de protecţie spate au căpătat o formă trapezoidală. Tot aici şi-a făcut apariţia un difuzor.
Pe lângă modificările estetice statice de la exterior, germanii au suplinit gama jantelor oferite pentru A4. Sedanul şi break-ul se vor putea alege cu jante din aliaj cu design nou, cu dimensiuni cuprinse între 16 şi 19 inch.
Lista echipărilor a fost suplinită cu noua versiune S-Line Competition. Aceasta include blocuri optice de tip LED, jante Audi Sport de 19 inch, etriere de culoare roşie, ba chiar şi o suspensie modificată. Versiunea va putea fi distinsă de celelalte modele prin siglele companiei afişate pe părţile inferioare a portierelor spate şi noua nuanţă Turbo Blue, disponibilă în exclusivitate pentru această versiune. Break-urile A4 Avant S-Line Competition vor mai avea un eleron la posterior.
Pe lângă modificările exterioare, versiunea S-Line Competition aduce modificări minore şi la interior. Fiind bazată pe dotarea S-Line, noua Competition oferă inserţii din fibră de carbon, volan şi scaune tapisate cu piele combinată cu Alcantara.
Vânzările versiunilor actualizate Audi A4 şi A4 Avant în Europa vor începe la scurt timp după prezentare. Primii clienţi vor primi modelele revizuite în cel de-al treilea trimestru al acestui an.
0
3,289
GALERIE FOTO (35 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!