Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Facelift-ul va aduce modificări majore în aspectul exterior al navei amiral BMW Seria 7

28 Iunie 2018 - 16:19
Denis Godorozea
Bavarezii pregătesc actualizarea navei sale amiral BMW Seria 7. Facelift-ul va aduce sedanului modificări majore de design exterior, partea frontală fiind revizuită aproape în totalitate. "Spionii" auto au surprins prototipurile versiunii actualizate Seria 7 pe drumurile Germaniei. Sedanurile apar acoperite cu peliculă protectoare pentru a ascunde modificările de design, însă unele detalii pot fi văzute şi acum.
Partea frontală BMW Seria 7 se va alege cu blocuri optice noi, de o altă formă, mai îngustate. Alta este bara de protecţie frontală, iar calandrul a devenit simţitor mai mare şi pare să fie executat în stilistica noilor BMW X5 şi Seria 8 Coupe, debutate de curând. La posterior Seria 7 va primi blocuri optice noi, asemănătoare celor de pe noul coupe de top. Bara de protecţie spate a fost de asemenea modificată şi are integrate două guri imense ale sistemului de eşapament.
La interior îşi va face loc noua planşă de bord digitală, debutată de curând pe noile BMW X5 şi Seria 8 Coupe. Volanul va fi înlocuit cu unul nou, iar sistemul multimedia va beneficia de actualizare.

În timpul testelor a fost surprinsă şi versiunea 760Li, propulsată de unitatea pe benzină V12. Se pare că limuzina nu se va lipsi de acest motor după facelift, precum se presupunea anterior, unitatea fiind eliminată din gama motorizărilor, cel mai probabil, odată cu lansarea noii generaţii.
În prezent BMW Seria 7 dispune de o mare varietate de motoare pe benzină, cu o putere cuprinsă între 258 şi 610 CP, şi pe motorină, ce livrează între 265 şi 400 CP. Nu lipseşte nici versiunea hibridă cu 326 CP la activ. Facelift-ul nu va aduce modificări majore pentru gama de motorizări, deşi nu este exclus că unele motoare vor putea fi eliminate, fiind înlocuite cu unele noi, mai eficiente, iar celelalte să beneficieze de un surplus de putere. Lansarea versiunii actualizate BMW Seria 7 ar putea avea loc la începutul anului viitor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (34 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter