Reduceri de la Ford Moldova pentru Focus în dotarea Business

Cea de-a treia generaţie Ford Focus se pregăteşte să părăsească linia de asamblare, pentru fi înlocuită cu noul model, debutat la începutul lunii aprilie. Cu această ocazie, Ford Moldova anunţă preţuri extrem de atrăgătoare pentru Focus în dotarea Business, care include întreg setul de echipament necesar şi mai mult, pentru călătorii în maxim confort, la un preţ accesibil.
Cu dotarea Business, Ford Focus include standard, echipamente precum sistemul de aer condiţionat automat bi-zonal, cruise-control şi limitator de viteză, computer de bord de 4.2 inch şi sistem multimedia cu ecran pe consola centrală de 4.2 inch cu conectivităţi USB şi Bluetooth SYNC, oglinzi pliabile cu încălzire electrică. Volanul multifuncţional cu comenzi pentru sistemul audio şi computerul de bord este tapisat cu piele. Printre sistemele de siguranţă se enumeră ABS, ESP, asistentul de pornire în pantă, sistem de blocare a portierelor spate pentru copii, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, pe când siguranţa pasivă este reprezentată de airbag-uri frontale, laterale şi de tip cortină pentru toţi pasagerii. Designul exterior este condimentat de jantele din aliaj de 16 ţoli, iar farurile anti-ceaţă sunt integrate standard în bara de protecţie faţă.
Preţul promoţional pentru Ford Focus Business constituie acum 10,990 euro, sau cu peste 2,000 euro mai puţin decât anterior, iar pentru acest preţ clienţii vor beneficia de o garanţie de 24 luni fără limită de parcurs. Doritorii de a face cunoştinţă îndeaproape cu modelul american, asamblat în Germania, sunt aşteptaţi la show-room-ul oficial Ford DAAC Auto de pe str. Petricani 17 din Chişinău, sau în show-room-ul din Bălţi, amplasat pe str. Ştefan cel Mare 152.
0
2,265
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!