Honda prezintă versiunea actualizată a SUV-ului Pilot

Diviziunea americană Honda a prezentat versiunea actualizată a SUV-ului full-size Pilot. Modelul modernizat se va lansa în America de Nord în toamna-iarna acestui an, iar ulterior va fi disponibil şi pe alte pieţe, unde este comercializată versiunea actuală. Facelift-ul aduce modificări în designul exterior şi mici actualizări pentru habitaclu şi substratul tehnic.

Aflată pe linia de producţie pentru al treilea an, generaţia actuală Honda Pilot trece printr-un facelift de mijloc de carieră, care îi aduce o bară de protecţie faţă retuşată, cu incizii de aer mai mici, şi blocuri optice faţă cu un aspect regândit, inspirat de la modelele Acura.
Niponii nu au dezvăluit informaţii despre modificările substratului tehnic, însă asigură că transmisia automată cu 9 rapoarte a fost îmbunătăţită, devenind mai agilă şi eficientă. Cel mai probabil unitatea V6, aspirată natural, de 3.5 litri (280 CP) nu a suferit modificări. Detalii despre actualizările substratului tehnic vor fi făcute publice odată cu startul vânzărilor în SUA.
Versiunea incipientă are inclus standard sistemul de siguranţă activă Honda Sensing, care include sistemul de menţinere a benzii de circulaţie cu detectarea indicatoarelor rutiere şi cruise-control adaptiv cu sistem de frânare automatizat. De altfel, niponii asigură, că în următorii ani sistemul va fi inclus în echipările standard a întregii game de automobile Honda.
La interior SUV-ul s-a ales cu o nouă planşă de bord, preluată de la fratele de gamă Honda CR-V, şi un volan nou. Levierul cutiei de viteze cedează locul unui selector sub formă de butoane, care anterior era prezent doar pe versiunile de top, echipate cu cutia automată cu 9 rapoarte. Lista opţionalelor a fost suplinită cu uşa portbagajului acţionată electric prin intermediul sistemului keyless, iar cei de la bord se vor putea conecta la internet prin intermediul sistemului multimedia, care dispune acum şi de conectivităţi Apple CarPlay şi Android Auto. Pasagerii banchetei din spate vor fi alintaţi de ecrane cu o diagonală mai mare a sistemului de infotainment, iar de la monovolumul Honda Odyssey a fost preluat sistemul CabinTalk, care reprezintă în sine un amplificator pentru vocea pasagerilor de la bord, care permite comunicarea confortabilă a tuturor celor 8 pasageri prin intermediul boxelor.

Iniţial Honda Pilot facelift va fi disponibilă în SUA de la 16 iulie curent, când primele exemplare ale SUV-ului vor fi livrate dealerilor. Tot atunci vor fi dezvăluite informaţiile despre substratul tehnic, dar şi preţurile pentru versiunea actualizată. Ulterior, Pilot facelift se va lansa şi pe alte pieţe.
0
2,038
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!