Jeep dezvăluie în detaliu noul Renegade facelift

Jeep a dezvăluit în detaliu versiunea actualizată a "micuţului Wrangler" – noul Renegade facelift. Constructorul a publicat o serie de imagini, astfel încât să putem admira crossover-ul actualizat în detaliu, şi a oferit informaţii despre modificările substratului tehnic.
La designul exterior Renegade nu a primit modificări consistente, aparent, limitându-se la un facelift discret, precum "fratele" mai mare Wrangler, care a respectat liniile generale de design chiar şi cu schimbul de generaţii. Cu toate acestea, o mare parte din elementele exterioare sunt noi.
Jeep Renegade s-a ales cu blocuri optice faţă în stilul Wrangler, cu lumini de zi de tip LED care vin să accentueze forma rotunjită a acestora. Calandrul a fost uşor regândit, iar bara de protecţie faţă a primit alte incizii de aer şi faruri anti-ceaţă noi. La posterior şi-au făcut prezența blocuri optice noi, cu secțiuni predominant de culoare roşie.
La interior se regăseşte un nou sistem multimedia cu ecran tactil de 5 inch şi, opţional, de 8.4 inch. Blocul de comenzi a sistemului de climatizare a fost regândit. Au apărut spaţii de depozitare adiţionale, printre care unul special destinat tabletelor iPad Mini.
Mai multe modificări au avut loc şi sub capotă. Versiunea de bază Renegade va fi propulsată de noul benzinar de 1.0 litri, cu 3 cilindri, capabil să livreze 120 CP şi 190 Nm. O altă unitate absolut nouă este cea turboaspirată pe benzină, de 1.3 litri, cu 4 cilindri, care în dependenţă de versiune livrează 150 sau 180 CP şi acelaşi cuplu maxim de 270 Nm. Benzinarul incipient este cuplat doar la cutia manuală ce transmite cuplul pe puntea faţă, cel de-al doilea benzinar în varianta incipientă va fi cuplat la o cutie robotizată cu dublu ambreiaj şi 6 trepte, de asemenea cu tracţiune pe puntea faţă, iar varianta de top vine cu cutia automată cu 9 rapoarte şi tracţiune integrală.
Nu vor lipsi nici unităţile diesel: versiunea incipientă de 1.6 litri, cuplată la cutia robotizată, dezvoltă 120 CP, iar motorul de top de 2.0 litri dezvoltă, în dependenţă de versiune, 140 sau 170 CP, fiind cuplat la cutia automată.
Jeep Renegade facelift va putea acum să prevină impacturile frontale, să menţină banda de circulaţie şi să monitorizeze indicatoarele şi marcajul rutier, dar şi unghiurile oarbe. Lista opţionalelor a mai fost suplinită cu un asistent de parcare sofisticat şi cruise-control adaptiv.

Lansarea versiunii actualizate în Europa va avea loc în următoarele luni. Primele exemplare Renegade facelift vor fi livrate începând cu luna septembrie, iar ulterior crossover-ul îşi va face apariţia pe celelalte pieţe.
0
2,189
GALERIE FOTO (48 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!