Jeep prezintă versiunea actualizată a crossover-ului Renegade

Micuţul Wrangler, cum mai este numit crossover-ul compact Jeep Renegade, a trecut printr-un facelift şi se prezintă cu un exterior uşor retuşat şi o gamă actualizată a motoarelor, cu care promite a fi mai eficient şi mai dinamic. Prezentarea versiunii actualizate Renegade a avut loc la un eveniment special de la Torino, Italia.
După trei ani de la startul producţiei, Jeep Renegade beneficiază de un facelift de mijloc de carieră. Modificările designului exterior sunt discrete, dar vin să împrospăteze imaginea crossover-ului, şi să-i ofere elemente asemănătoare noii generaţii Wrangler, debutate la finalul lunii noiembrie al anului trecut. Renegade a primit faruri revizuite cu lumini de zi de tip LED încorporate, un calandru nou, o altă bară de protecţie faţă cu o nouă formă a inciziilor de aer şi alte blocuri al luminilor anti-ceaţă. Altele sunt şi blocurile optice de pe aripile faţă, care la versiunea facelift sunt de culoare albă, în schimbul celor portocalii de până la actualizare. La posterior crossover-ul primeşte alte blocuri optice, care au o suprafaţă predominant de culoare roşie.

Deocamdată nu au fost publicate imagini cu interiorul modelului actualizat, însă mai devreme producătorul anunţa, că la bordul noului Renegade îşi va face loc noul sistem multimedia Uconnect cu ecran tactil de 8.4 inch şi un nou bloc de comenzi pentru sistemul de climatizare.
Totodată, producătorul a evitat să ofere informaţii despre gama actualizată a motoarelor, însă din surse neoficiale au apărut informaţii că în variantele incipiente Renegade va dispune de un nou benzinar de 1.0 litri, cu 3 cilindri, ce va livra circa 120 CP. Motorul este urmat de o altă unitate, de 1.3 litri, cu 4 cilindri, ce livrează 150 sau 180 CP, în dependenţă de versiune. Cu atât mai mult, lipsesc informaţii despre viitorul motoarelor diesel. Versiunea de până la facelift putea fi dotată cu unităţi de 1.6 şi 2.0 litri cu 120 şi, respectiv, 170 CP, pe motorină.

Mai multe informaţii despre versiunea actualizată Jeep Renegade vor fi dezvăluite mai târziu.
0
1,880
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!