Land Rover pensionează versiunea cu trei uşi a modelului Range Rover Evoque

Land Rover încheie producţia versiunii cu 3 uşi a celui mai compact crossover din gama sa – Range Rover Evoque. În schimb, cumpărătorii vor putea opta în continuare pentru versiunea decapotabilă Evoque.

Cea de-a doua generaţie a crossover-ului compact Range Rover, care a adus un succes deosebit mărcii britanice, sporind vânzările acesteia la nivel global, va fi prezentată până la sfârşitul acestui an. Noul Evoque va primi un design asemănător celui mai nou SUV din gamă – Velar, şi va prelua beneficia şi de un habitaclu realizat în stilistica acestuia.
Modelele cu trei uşi în prezent suferă de o cerere extrem de mică pe piaţă, iar acest lucru se referă la hatchback-uri şi SUV-uri. Deşi Evoque a fost unicul model în segment, oferit în acest tip de caroserie, acesta nu s-a bucurat de un succes pe piaţă, vânzările versiunii cu 3 uşi având o cotă de doar 5% din totalul vânzărilor Evoque. Astfel, nu se cunoaşte, dacă viitoarea generaţie va dispune de o asemenea versiune.

Până în toamna acestui an britanicii vor încheia producţia tuturor versiunilor Evoque de primă generaţie, însă cea decapotabilă va mai fi produsă concomitent cu succesorul, care iniţial va fi disponibil doar în varianta cu 5 uşi.
0
1,775
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!