Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Lista motorizărilor Mazda CX-5 va fi suplinită cu o nouă unitate turboaspirată

Actuala generaţie Mazda CX-5 a marcat primul debut la finele anului 2016, ulterior, în prima jumătate al anului trecut fiind lansată pe pe piaţă. Până în prezent în lista motorizărilor crossover-ului nipon sunt incluse doar două motoare, ambele pe benzină, aspirate natural, din seria Skyactiv: de 2.0 litri cu 150 CP şi de 2.5 litri cu 194 CP la activ.
În viitorul apropiat în lista motorizărilor CX-5 ar putea fi inclus o nouă unitate pe benzină, de această dată – turboaspirată. Publicaţia americană The Thruth About Cars a distribuit informaţii, primite de la agenţia de certificare din statul California, SUA, conform cărora benzinarul turboaspirat a fost supus testelor de poluare, iar în certificatele oficiale este stipulat, că unitatea este destinată modelelor CX-9 şi CX-5.
Este vorba despre motorul de 2.5 litri din seria SkyActiv. Acesta şi-a făcut debutul pe SUV-ul de top din gama niponilor, Mazda CX-9, iar acum acesta va fi instalat şi sub capota versiunii actualizate Mazda6. Propulsorul este capabil să dezvolte 253 CP şi 420 Nm, fiind cuplat la o cutie automată cu 6 trepte. De menţionat, că sub capota crossover-ului CX-5 unitatea ar putea dezvolta o altă putere.
0
589
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!