Noua generaţie Volvo S60 debutează săptămâna viitoare la noua uzină a suedezilor în SUA

Debutul noii generaţii Volvo S60 va avea loc săptămânva viitoare! Premiera sedanului va avea loc la noua uzină a suedezilor din oraşul Charleston, Carolina de Sud, SUA, unde ulterior va fi dat startul producţiei noului S60. Sedanul va deveni, astfel, primul model Volvo produs vreodată în SUA.
Noul Volvo S60 va debuta în versiunea de top cu propulsie hibridă T8 Twin Engine, care va primi un set de tehnologii noi, avansate, şi accesorii dezvoltate de diviziunea Polestar Engineered al celor de la Volvo. Printre acestea se enumeră suspensia, o nouă unitate de control al motorului, sistem de frânare şi jante din aliaj originale.
Jantele din aliaj de dimensiuni mari proiectate de Polestar au primit un design deschis, pentru a scoate în evidenţă etrierele Brembo vopsite în noua nuanță distinctivă Polestar de galben-auriu. Pe grila radiatorului îşi va face loc noua siglă Polestar, care va sugera despre apartenenţa modelului la versiunea de top cu componente dezvoltate de subdiviziunea suedezilor.
La posterior în bara de protecţie spate vor fi integrate terminaţiile cromate al sistemului de evacuare, iar la interior vor fi evidenţiate centurile de siguranţă în aceeaşi nuanţă de galben-auriu, precum etrierele de la exterior.
Suspensia modificată va fi dotată cu amortizoarele reglabile Ohlins, rigidizate pentru stabilitate maximă, dar capabile să ofere un nivel de confort suprem celor de la bord. Unitatea de control al motorului modificată de cei de la Polestar va oferi un surplus de 15 CP şi 30 Nm pentru noul S60 T8 Twin Engine, care va fi capabil să dezvolte acum 415 CP şi 670 Nm, atunci când aceeaşi motorizare standard livrează 400 CP şi 630 Nm.

Începând cu anul viitor, pachetul de modificări propus de Polestar va fi disponibil într-o serie limitată şi pentru noile Volvo XC60 şi V60.
0
2,119
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!