Noul BMW X5 a fost deconspirat!

Data premierei noului BMW X5 nu a fost dezvăluită încă de producător, însă se pare că au rămas zile numărate până la debutul celei de-a patra generație a SUV-ului bavarez X5 G05, iar revista Autoreview a publicat primele imagini oficiale cu noul model necamuflat!
Noul BMW X5 adoptă un aspect exterior inspirat de la modelul mai compact X3, conformându-se limbajului stilistic evoluat al mărcii cu un calandru de dimensiuni mai mari și blocuri optice rotunjite. Silueta SUV-ului poate fi recunoscută la o primă vedere, însă platforma CLAR, pe care se bazează noul X5, pare să-i ofere un aspect mai atletic, comparativ cu predecesorul. La posterior cea mai importantă modificare ține de blocurile optice spate, care au primit și le o formă ondulată, în stilul noului X3: de la blocurile optice vechi în forma literei "L", care au fost mereu prezente pe modelele bavareze într-un fel sau altul, pare că nu a rămas nici urmă. Însă acest lucru, cel mai probabil, va fi compensat prin formele de iluminare a blocurilor optice spate.
Interiorul noului BMW X5 nu a fost deconspirat încă, iar aspectul și substratul tehnic al acestuia trezesc cel mai mare interes, iar asta pentru că bavarezii au asigurat, că interiorul X5 G05 va fi realizat în noul limbaj stilistic al mărcii, care ar putea evolua simțitor după mai mulți ani de conservatism.
0
2,440
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!