Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Ford Mustang Shelby GT350 devine mai rapid cu acelaşi nivel de putere!

Ford prezintă versiunea actualizată a modelului Mustang Shelby GT350, lansat în curenta generaţie în 2015. Deşi inginerii atelierului Shelby American nu au contribuit la dezvoltarea acestei versiuni, cei de la Ford folosesc numele renumitului constructor pentru specificarea versiunilor de top a coupe-ului său. Pentru a îmbunătăţi caracteristicile dinamice Shelby GT350, americanii au mers pe calea imbunătăţirii aerodinamicii şi suspensiei, au preluat soluţii tehnice de la versiunea de top Shelby GT500, care urmează să debuteze în acest an, şi s-au inspirat din experienţa echipei de curse din cadrul companiei.
Suspensia modificată MagneRide a primit arcuri şi amortizoare noi, au fost modificate setările servodirecției electrice şi sistemului de stabilizare. Noul Mustang Shelby GT350 a primit alte frâne Brembo: cu 6 pistoane pe puntea faţă şi 4 pistoane pe puntea spate. Modelul actualizat va fi livrat cu un alt set de jante cu noile anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2, cu o altă compoziţie, care au devenit mai rigide: 295/35 pentru puntea faţă şi 305/35 pentru puntea spate.
Pentru o aerodinamică mai bună, vechiul spoiler de mici dimensiuni de pe capacul portbagajului a cedat locul noului eleron mai mare, iar inciziile de aer de la partea frontală au fost uşor reconfigurate, ce în tandem vor crea o forţă de apăsare mai mare.
Propulsorul a rămas neschimbat. Unitatea pe benzină aspirată natural Voodoo V8 de 5.2 litri livrează aceeaşi putere de 533 CP şi 582 Nm, fiind cuplat la cutia manuală cu 6 trepte Tremec. În schimb, clienţii vor putea opta pentru sistemul audio opţional Harman cu 12 difuzoare.
Precum şi versiunile anterioare, noul Mustang Shelby GT350 va fi comercializat în exclusivitate pe piaţa americană. Modelul curent are un preţ în SUA de cel puţin 57 mii dolar. Livrările versiunii actualizate vor începe cu prima jumătate al anului viitor.
0
602
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!