Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Oficial: Toyota Camry revine în Europa după o absenţă de 14 ani!

Constructorul nipon a confirmat astăzi, printr-un comununicat de presă, că Toyota Camry revine în Europa! Astfel, sedanul îşi va face apariţia pe pieţele Bătrânului Continent pentru prima dată după o absenţă de 14 ani. Camry va substitui, astfel, modelul Avensis, care nu a beneficiat de un succesor direct şi a fost eliminat din gamă definitiv.

Sedanul nipon va fi disponibil în Europa doar cu motorizări hibride, fiind, astfel, cel de-al optulea model din gamă disponibil pentru clienţii de pe Bătrânul Continent. Versiunea hibridă combină un benzinar aspirat natural de 2.5 litri cu un motor electric, ce dezvoltă în tandem 211 CP.
Anual Toyota Camry indică un nivel de vânzări de circa 700 mii unităţi, iar revenirea pe piaţa europeană va spori aceast indicator, deşi este lipsa unei versiuni de caroserie break va afecta cererea pentru model. Totodată, o astfel de versiune va fi substituită, parţial, de viitorul break Auris, care-şi va face apariţia în viitorul apropiat. Sedanul, însă, va reveni în forţă în Europa cu o reţetă care cu siguranţă va veni pe plac cumpărătorilor de aici: cu schimbul de generaţii Camry s-a ales cu un caracter mai agil, iar factorul determinant, care va atrage clienţii de partea producătorului nipon este disponibilitatea versiunii hibride, care va fi şi unica oferită în Europa, una verificată în timp, eficientă şi fiabilă.

Marea revenire a sedanului pe Bătrânul Continent este planificată pentru prima jumătate a anului viitor.
0
1,294
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!