Opel a pregătit un set de modificări pentru sistemul multimedia

La aproape doi ani de la startul vânzărilor noii generații Opel Insignia, germanii pregătesc o actualizare de amploare pentru sistemul multimedia de la bord, care va debuta pentru început pe nava amiral germană, iar ulterior se va regăsi și pe alte modele din gamă.
Specialiștii germani au lucrat minuțios la dezvoltarea noului sistem de infotainment, astfel încât viitorii clienți Insignia se vor bucura de o interfață absolut nouă pe ecranul de pe consola centrală, iar sistemul va mai fi capabil să ofere informații live din trafic, să afișeze prețurile pentru combustibil din apropiere, să găsească locuri de parcare în zona selectată sau în imediata apropiere de automobil, să creeze rute personalizate, iar sistemul de navigare va dispune de afișaj 3D. Interfața modificată percepe acum gestul swipe, utilizat la gadget-urile cu ecran tactil de câțiva ani.
Odată lansat, sistemul de infotainment dezvoltat de Opel va fi disponibl în două variante: Multimedia și Multimedia Navi Pro. Ambele vor dispune de conectivități Apple CarPlay și Android Auto, oferind posibilitatea chiar și de a conecta concomitent două dispozitive. De asemenea ambele sisteme vor dispune de comenzi rapide pe volan, însă sistemul Multimedia Navi Pro va avea un preț mai piperat, oferind și posibilități avansate. În special, acest sistem include comenzi vocale, poate afișa informații din trafic în timp real, dar și oferă posibilitatea de a actualiza hărțile GPS în online. Ambele sisteme, însă, vor putea fi configurate conform preferințelor proprietarului, pe prim plan fiind afișate funcțiile de primă necesitate la alegere.
Opțiunile vor apărea în lista de dotări Opel Insignia în viitorul apropiat, iar celelalte modele din gama producătorului german vor dispune de sistemul multimedia actualizat până la sfârșitul acestui an.
0
2,125
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!