Premieră: Noul Audi A8 cu tratament de tuning de la ABT

ABT prezintă primul său pachet de tuning pentru noua generaţie Audi A8! Specialiştii germani au modificat nava amiral Audi după o reţetă echilibrată, fără a exagera cu modificări la exterior, oferind un surplus de putere motorului, care, însă, va beneficia în continuare de garanţia oferită de producător chiar şi după tratamentul tunerilor.
La baza versiunii modificate de specialiştii de la ABT este sedanul în versiunea A8 50, ceea ce înseamnă că sub capota acestuia s-a situat unitatea 3.0 TDI ce livrează standard 286 CP şi 600 Nm. Deloc puţin, pentru un sedan de asemenea dimensiuni. Surplusul de putere se datorează dotării motorului cu unitatea de control al motorului ABT Engine Control (AEC), care nu substituie, ci acompaniază unitatea de control standard.
În urma modificărilor, motorul este capabil să dezvolte 330 CP şi 650 Nm cuplu maxim. Totodată, AEC comunică instantaneu cu unitatea de control originală, asigurând, astfel, o funcţionare echilibrată şi sigură motorului, iar graţie acestui fapt, clienţii pot beneficia în continuare de garanţia oferită de producător pentru motor.
Exteriorul Audi A8 modificat de ABT Sportsline poate fi condimentat cu jantele din aliaj originale cu 10 spiţe de 22 inch, oferite în două variante de culori.

Tunerii germani nu dezvăluie performanţele de care este capabil sedanul cu noua unitate de control, deşi surplusul de putere de 44 CP şi 50 Nm sugerează că nava amiral al germanilor va putea accelera mai rapid. Ulterior, tunerii germani vor prezenta noi pachete de tuning pentru Audi A8, care, cu siguranţă, vor uimi cu un design exterior mult mai agresiv şi performanţe şi mai captivante.
0
2,303
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!