Primele imagini cu noul Audi A1 au fost publicate pe web! Premiera va avea loc astăzi

Primele imagini cu noua generaţie a compactei Audi A1 au fost publicate în spaţiul web! Producătorul nu a dezvăluit informaţii despre substratul tehnic al noului modele, acestea urmând să fie făcute publice în cadrul premierei oficiale, care va avea loc astăzi.
În primele imagini compacta apare în versiunea S-Line şi se prezintă în două nuanţe a caroseriei de galben şi gri. Deşi respectă limbajul stilistic al mărcii, care a simţit evoluţie a întregii game de modele de la generaţiile precedente până în prezent, aspectul exterior al noului A1 are foarte puţine tangenţe cu cel al predecesorului, căpătând un design maturizat.
La interior a avut loc o mică revoluţie, fiind schimbat în întregime aspectul planşei de bord. Cadranele de bord vor ceda locul unor afişaje digitale Virtual Cockpit. Consola centrală cu ecranul sistemului multimedia orientat spre şofer aminteşte mai mult de designul planşei de bord al noului Volkswagen Touareg, iar asta pentru că A1 nu a beneficiat de comenzile digitale tactile pe consolă şi tunelul central.
Totodată sistemul de climatizare a primit un bloc nou de comenzi. În dependenţă de versiune şi culoarea caroseriei, Audi A1 va primi la interior inserţii din plastic contrastante realizate în nuanţa caroseriei.
Odată cu schimbul de generaţii Audi A1 va fi lipsită de varianta de caroserie cu 3 uşi, iar asta pentru că predecesorul cu această caroserie profita de o cerere de sub 20% din totalul vânzărilor compactei. Astfel, A1 va fi disponibil doar în caroserie cu 5 uşi. În schimb, sub captota noului model se aşteaptă motoare cu o putere de circa 200 CP! Rămâneţi aproape, urmează premiera noului Audi A1!
0
1,845
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!