Primele imagini cu noul BMW Seria 8 au fost scurse în spaţiul web

Au rămas ore numărate până la premiera oficială a noului coupe BMW Seria 8, iar primele imagini cu acesta au fost scurse în spaţiul web şi publicate de revista Autoreview. În primele imagini coupe-ul mult aşteptat apare în versiunea M850i cu un kit aerodinamic agresiv.
Versiunea de serie BMW Seria 8 a primit un design inspirat de la conceptul dezvăluit cu un an mai devreme, cu modificări minime. Blocurile optice faţă nu mai sunt atât de înguste precum la concept, fiind mai mult asemănătoare cu cele de pe conceptul M8 Gran Coupe, debutat la Geneva în luna martie al acestui an, pe când blocurile optice au o altă structură, deşi aspectul general repetă aproape în totalitate designul blocurilor optice prezentate pe concept. Bara de protecţie faţă dispune de incizii de aer imense şi un splitter integrat, pe când la posterior bara de protecţie include un difuzor şi două terminaţii a sistemului de evacuare.
Debutul oficial BMW Seria 8 va avea loc în această seară pe traseul de la Le Mans. Noul coupe vine să substituie în gama bavarezilor modelul Seria 6, care va părăsi linia de producţie în viitorul apropiat. După coupe, gama Seriei 8 va fi suplinită cu o decapotabilă şi cu un coupe cu 4 uşi, care se va situa în vârful gamei de modele a bavarezilor, surclasând şi actuala navă amiral Seria 7.
0
2,075
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!