Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Recomandarea Car Music de vineri, №8

30 Iunie 2018 - 02:19
Ilie Toma
Recomandarea muzicii bune din această săptămână vine un pic mai târziu, şi asta nu pentru c-am fi omis noi să păstrăm ritmul muzical pe care l-am promis, ci pentru că acest ritm tocmai e pe cale să cunoască nişte experienţe noi aproape incredibile. Da, urmează ceva frumos şi mult mai grandios la acest capitol, iar până atunci haideţi să prezentăm şi cele 3 recomandări audio din această săptămână.
Pe câţi dintre voi vă cuprinde deja nerăbdarea de a pune pauză muncii din birou şi de a porni într-o călătorie lungă? Pe câţi dintre voi vă ispiteşte gândul să nu zburaţi pur şi simplu la o destinaţie şi să staţi acolo o săptămână întreagă într-acelaşi loc, ci să călătoriţi activ, să vă mişcaţi, să exploraţi locuri în libertatea deplină a condusului? Libertatea asta are nevoie şi de un fundal acustic, iar cele trei recomandări de astăzi le puteţi adăuga în biblioteca voastră pentru a le asculta cu plăcere la drum lung.

Recomandarea Electronic:
Lost Frequencies – Less Is More. 2016.

Cu riscul de aluneca un pic mai degrabă spre un pop sau dance, decât rigorile electronicului, albumul ăsta se consumă uşor la un drum lung de vară chiar şi alături de oameni mai puţini sofisticaţi în ale muzicii, ce stau alături, în habitaclu, şi cu siguranţă vă va predispune la un ritm plăcut de condus estival. Veţi recunoaşte multe piese de pe el şi cu siguranţă vă puteţi pomeni cu uşurinţă că va deveni un album, care va fi adeseori repetat pe parcursul călătoriei de vară.
Recomandarea Jazz:
The New Mastersounds – Renewable Energy. 2018.

Eh, dragilor, albumul ăsta e perfect pentru a fi ascultat în timp ce conduceţi pe Coasta de Azur, sau pe orice altă rivieră scăldată de valuri, lumina soarelui de vară şi o doză bună de dolce vita. La prima vedere, pare un jazz uşor de ascultat, aproape „easy-listening”, dar e doar o primă impresie de faţadă, pentru că după carapacea lejeră veţi descoperi că e cât de poate de virtuos interpretat. Sunt mari şanse să nu fi auzit niciodată de trupa britanică The New Mastersounds, dar asta nu-i face decât mai paradoxali şi mai intriganţi în a fi descoperiţi, iar albumul ăsta, proaspăt lansat chiar în 2018, e unul ce merită un loc prioritar în colecţia ta de amator de jazz.
Recomandarea Rock:
Deep Purple – The Infinite Live Recordings. 2017.

Vă mai amintiţi de senzaţia ascultării unui concert hard rock înregistrat LIVE? Dar a unui concert Deep Purple, pus pe un album LIVE? Asemenea albume i-au făcut legendari pe cei de la Deep Purple, iar albumul ăsta, The Infinite Live Recordings este înregistrat în cadrul lungului şi ultimului tur de adio al formaţiei britanice – Long Goodbye Tour. Veţi găsi aici piese legendare, tratate într-o manieră care îmbină deopotrivă clasicul şi suflul modern, iar albumul trebuie ascultat doar cap-coadă, pentru a vă capta în viaţa care se întâmplă acolo, pe scenă.
Ca de obicei, sunteţi invitaţi să vă lăsaţi părerile în comentarii sau chiar recomandările voastre de albume bune pentru ceilalţi cititori cu aceleaşi interese!

Vedeţi şi:
» Recomandarea Car Music, №1
» Recomandarea Car Music, №2
» Recomandarea Car Music, №3
» Recomandarea Car Music, №4
» Recomandarea Car Music, №5
» Recomandarea Car Music, №6
» Recomandarea Car Music, №7
» Cum ascultăm muzica în automobilele moderne cu ajutorul smartphone-ului?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter