Recomandarea Car Music de vineri, №5

Eh, dragii noştri, iată că ajungem la cea de-a 5-a ediţie a recomandărilor noastre şi, întrucât tot mai mulţi dintre noi plecăm sau planificăm plecări de distanţe lungi în vacanţe de vară, recomandările de astăzi ţin cont de această predispoziţie.
Sunt tot 3 la număr, aşa cum v-am obişnuit deja, şi sunt tot dintre cele mai bune pe care le-am descoperit noi, demne de a vă fi recomandate.

Deci, iată cele 3 recomandări de astăzi:

Recomandarea Electronic:
Parov Stelar – The Burning Spider. 2017.

Un album care merită savurat în condusul de vară, într-o vacanţă lungă, privind pe geam şi bucurându-vă de fiecare moment pe care-l trăiţi. Un album care inspiră poftă de viaţă, în care stilul electronic nu înseamnă doar sunete create sintetic şi puse alături, ci piese care să vă energizeze şi să vă inspire poftă de viaţă! Şi deoarece vorbim de Parov Stelar, incursiunile în jazz, be-bop şi swing sunt inevitabile, dar tocmai aceste incursiuni şi fac acest album atât de plăcut!
Recomandarea Jazz:
Lhasa - La Llorona. 1997.

În continuarea atmosferei de condus de vară, mai ales dacă ajungeţi pe tărâmurile sudice ale continentului, savuraţi acest album genial. Nu e un jazz curat, fiind catalogat mai degrabă ca World Music, dar noi tot jazz îl considerăm şi-l recomandăm cu ardoare. E un album pe care l-aţi putea asculta lesne cu toată familia în călătorie, fiind plăcut şi urechilor mai puţin admiratoare de jazz clasic. Din păcate, Lhasa de Sela, autoarea acestui album, care şi-a împărţit perioada activă de creaţie între Montreal (Canada) şi Marseille (Franţa), a părăsit această lume mult prea devreme, lăsându-ne doar trei albume, iar La Llorona e primul dintre ele.
Recomandarea Rock:
Deep Purple – Machine Head. 1972.

Numai prezenţa piesei „Highway Star” pe acest album l-ar putea recomanda drept alegerea perfectă pentru un condus viu de autostradă, dar pe lângă ea, albumul mai conţine alte 6 piese savuroase. E hard rock clasic, dar e capabil să vă dinamizeze şi astăzi condusul, dacă sunteţi amatori ai stilului. Pe Apple Music e disponibil într-o versiune remastered, care ar trebui să-i îmbunătăţească sunetul faţă de originalul din anul 1972.
0
2,652
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!