Recomandarea Car Music de vineri, №7

O nouă zi de vineri se lasă inevitabil cu un nou set de recomandări de muzică bună de la noi. Am vrea pe această cale să mulţumim şi celor ce ne-au trimis mesaje de susţinere pentru această rubrică de vineri şi ne bucurăm că vă ajutăm să descoperiţi noi orizonturi muzicale în maşină, dar şi că reuşim să vă facem călătoriile lungi mai savuroase! De asemenea, ne e plăcut să ştim că există deja mulţi dintre voi, care aşteaptă cu nerăbdare ziua de vineri pentru a vedea un nou set de recomandări!
V-aţi pregătit deja bagajele pentru vacanţă? Plecaţi în călătorie cu maşina? Recomandarea noastră este să alegeţi trasee cât mai frumoasă şi să le condimentaţi cu muzică bună pentru a savura deplin fiecare kilometru la volan!

Iată, deci, cele 3 recomandări de astăzi şi aşa se întâmplă ce de această dată toate sunt proaspete, abia scoase din cuptor, cu anul fabricaţiei 2018:

Recomandarea Electronic:
ZHU – Ringos Desert, Pt. 1. 2018.

ZHU e un nume pe care l-am descoperit şi noi abia de curând şi se pare că artistul e un fel de Carla’s Dreams al muzicii electronice, preferând să-şi ascundă identitatea adevărată. Notorietatea sa pare să crească, însă, cu fiecare nouă lansare, deşi discografia sa de până acum conţine mai mult single-uri şi colaborări de mixuri. Totuşi, acest album aduce explorări acustice interesante, unele dintre ele mai trecând spre zonele altor stiluri muzicale, iar per total aveţi aici un album foarte bun de ascultat în timp ce conduceţi pe distanţe lungi pe drumuri frumoase.
Recomandarea Jazz:
Duduka Da Fonseca Trio – Plays Dom Salvador. 2018.

Amatorii de jazz îşi doresc uneori să asculte un album cap coadă, care să nu fie prea experimental, dar în acelaşi timp să aibă originalitate şi un ritm viu în el. Mai mult ca atât, dacă ajungeţi să ascultaţi un album de jazz la un sistem audio high end, de multe ori vă veţi dori un album cu sunet impecabil de bun, care să aibă instrumente ce accentuează extremităţile diapazonului auditiv – contrabas şi percuţie. Ei bine, albumul ăsta abundă de contrabas, care sună excelent, iar percuţionistul talentat este chiar căpitalul acestui trio – Duduka Da Fonseca, prin urmare nici o piesă nu duce lipsă de prezenţă deplină a ritmului. E un cocktail brazilian gustos, care se detaşează de eticheta de bossa nova, atribuită de obicei artiştilor din această ţară. Şi va fi cu atât mai gustos în audiţie, cu cât sistemul audio pe care-l veţi asculta va fi unul mai bun şi veţi putea savura fiecare mic detaliu al calităţii sale sonore.
Recomandarea Rock:
The Temperance Movement – A Deeper Cut. 2018.

Cumva se întâmplă rar să recomandăm un album bun de rock, care să aibă 2018 drept ştampilă cu anul producerii, dar cei de la The Temperance Movement ne-au impresionat plăcut prin acest al treilea album al lor, fiind şi primul lor album pe care l-am ascultat noi şi totodată albumul datorită căruia i-am descoperit. E un album ce aduce a hard rock clasic, aşa că va fi uşor de digerat inclusiv de cei mai sceptici şi mai fixaţi pe ideea că rock-ul bun trebuie să fie învechit de timp, asemeni unui vin bun. Şi ca să vă convingeţi de abordarea clasică a formaţiei, atrageţi atenţia la inscripţia STEREO din colţul stâng de sus al copertei – nu vă aminteşte de anii când înregistrările stereo erau încă o inovaţie şi era cool să le aminteşti fanilor că primesc ceva stereo spre ascultare?
Ca de obicei, sunteţi invitaţi să vă lăsaţi părerile în comentarii sau chiar recomandările voastre de albume bune pentru ceilalţi cititori cu aceleaşi interese!

Vedeţi şi:
» Recomandarea Car Music, №1
» Recomandarea Car Music, №2
» Recomandarea Car Music, №3
» Recomandarea Car Music, №4
» Recomandarea Car Music, №5
» Recomandarea Car Music, №6
» Cum ascultăm muzica în automobilele moderne cu ajutorul smartphone-ului?
0
2,583
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!