Renault pregăteşte o nouă versiune Megane RS cu 300 CP la activ

Renault dezvoltă o versiune mai rapidă a actualului Megane RS, debutat la Salonul Auto de la Frankfurt în toamna anului trecut. Cu noua versiune francezii intenţionează să bată recordul hot-hatch-ului Honda Civic Type R pe Nurburgring, iar pentru asta modelul de performanţă francez va primi un surplus de putere şi modificări la suspensie şi direcţie.
Versiunea de performanţă Megane RS prezentată anul trecut este propulsată de un benzinar turboaspirat de 1.8 litri cu 280 CP la activ. Cu noua versiune, francezii intenţionează să stoarcă din acelaşi motor încă 20 CP, astfel încât noul Megane RS, care ar putea primi denumirea "Trophy 300", va dispune de 300 CP la activ.
Premiera Renault Megane RS Trophy va avea loc, potrivit datelor distirbuite de Autocar, la Salonul Auto de la Paris din toamna acestui an. Noul hot-hatch francez îşi va încerca forţele în stabilirea recordurilor pe circuitele cu renume, precum Nurburgring, unde în prezent recordul în segmentul compactelor cu tracţiune pe puntea faţă aparţine Honda Civic Type R cu un timp de 7 minute 43.8 secunde. Totodată, modelul de performanţă nipon va rămâne mai puternic decât noul Megane RS Trophy, având la activ 320 CP dezvoltaţi de unitatea turboaspirată de 2.0 litri.
0
1,654
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!