Renault pregăteşte un nou SUV apropiat tehnic modelului Dacia Duster
26 Iunie 2018, 17:04
Renault a publicat prima imagine de teasing cu un SUV absolut nou, care urmează să completeze gama de modele a producătorului francez. Debutul noului model va avea loc la Salonul Auto de la Moscova din acest an, însă nu se cunoaşte, dacă francezii vor dezvălui chiar modelul de serie, sau doar varianta conceptuală a acestuia.

Noul model poartă denumirea de uzină C-SUV, ce poate fi interpretată drept "crossover din segmentul C". Modelul va fi produs la uzina francezilor din Rusia pentru piaţa internă
şi va fi un adevărat Renault, ci nu un nou model Dacia – despre acest fapt sugerează formele blocurilor optice faţă, care sunt realizate în conformitate cu stilistica generală a mărcii franceze. Chiar şi aşa, SUV-ul va avea la bază o variantă a platformei B0 – acea platformă, pe care se bazează întreaga gamă de modele Dacia în prezent. C-SUV va avea dimensiuni mai mari decât modelul Kaptur, construit
pe aceeaşi platformă (o versiune simplificată şi mărită a crossover-ului Captur, comercializat în Europa), fiind mai mare chiar şi decât Nissan Qashqai. Afară de Rusia modelul va mai fi produs în Brazilia şi China. Ulterior modelul se va lansa şi în Coreea de Sud, însă aici acesta va fi mai dotat.

Apariţia noului model în Europa este exclusă din start aproape în totalitate. Modelul va dispune de dimensiuni similare SUV-ului Kadjar şi ar putea crea o concurenţă nedorită în interiorul companiei.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,706
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!