Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Reportaj: Motocicletele de la Concorso. Două creaţii superbe care privesc îndrăzneţ în viitor (reportaj 6 din 6)

Mulţi ani, aspectul unei motociclete era dictat de câteva din elementele ei esenţiale – forma rezervorului, nuanţele de culori şi silueta motorului. Descoperirea aerodinamicii a deschis o nouă direcţie, iar astfel designul motocicletelor a devenit mult mai expresiv. Iar Concorso d’Eleganza 2018 a fost ocazia perfectă de a vedea câteva concepte superbe, care aduc idei îndrăzneţe de viitor. Pe lângă BMW 9cento, despre care v-am relatat în detaliu, alte două concepte superbe ne-au fascinat.

1. HUSQVARNA SVARTPILEN 701. Anul 2017/2018.
Motor: 1 cilindru
Cilindree: 693 cm cubi

Un adevărat scrambler, puritan, dotat cu performanţe care să facă explorarea străzilor atât de savuroasă, încât să nu-ţi mai doreşti o altă motocicletă vreodată, chiar dacă e vorba de un motor cu un singur cilindru. E un fel de întoarcere la origini în viziunea Husqvarna, având un motor în patru timpi, la fel ca şi motoarele legendare cu un cilindru şi patru timp din epoca de glorie a raliurilor moto.

2. TRICRUISER MV AUGUSTA. Anul 2011.
Motor: 3 cilindri
Cilindree: 675 cm cubi

S-ar putea să nu vă vină a crede, însă acest concept a fost creat de studenţii de la Institutul European de Design, cu sediul la Torino. Unda verde şi implicarea celor de la MV August a fost evidentă, însă, întrucât încă de pe atunci conceptul ăsta sugera şi planurile producătorului, nu doar nişte idei îndrăzneţe ale unor studenţi. Lansarea ulterioară a modelului MV August F3 675 a certificat semnificaţia majoră a acestui concept.
***
Cu acest reportaj, al 6-lea la număr, finalizăm seria reportajelor dedicate Concorso d’Eleganza la Villa d’Este. Toate reportajele de la eveniment, precum şi relatările superbe din extraordinara noastră expediţie BMW Eleganza Grand Tour le puteţi găsi în compartimentul special dedicat! Mai urmează să vă prezentăm harta detaliată a cu traseul expediţiei şi marele reportaj video de final!
0
504
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!