Skoda publică primele imagini teaser cu viitorul KODIAQ RS
11 Iunie 2018, 15:51
La sfârşitul săptămânii trecute versiunea de performanţă a celui mai mare SUV din gama cehilor a fost surprinsă în timpul testelor pe Nurburgring, iar această săptămână ne aduce două imagini de teasing cu noul KODIAQ RS.
Imaginile publicate de cehi nu oferă prea multe detalii despre viitorul model, nu dezvăluie aspectul său exterior şi nu oferă detalii tehnice, însă cel mai probabil KODIAQ RS va dispune de un design condimentat după reţeta celorlalte modele RS din gama Skoda,
va primi alte bare de protecţie cu incizii de aer mai mari, care să-i ofere o aparenţă mai agresivă, jante din aliaj cu design original, precum cele prezentate în cea de-a doua imagine de teasing, şi câteva nuanţe noi pentru caroserie.
Sub capota Skoda KODIAQ RS îşi va face loc un singur propulsor – unitatea biturbo 2.0 TDI, instalată şi sub capota actualului Volkswagen Tiguan, unde aceasta livrează 240 CP şi 500 Nm. Motorul se va cupla la o cutie de viteze
automată, ce va transmite cuplul pe ambele punţi.

Premiera publică al noului KODIAQ RS va avea loc la Salonul Auto de la Paris
din luna octombrie al acestui an, însă în spaţiul web SUV-ul ar putea fi dezvăluit mai devreme, fapt despre care sugerează imaginile de teasing.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,809
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!