Skoda şi-ar putea dubla producţia graţie cererii mari pentru KODIAQ şi KAROQ!

Ofensiva în segmentul SUV-urilor aduce succes peste aşteptările Skoda: cererea pentru SUV-urile KODIAQ şi KAROQ e într-atât de mare, încât producătorul ceh şi-ar putea dubla producţia până în 2025!
Lansarea SUV-urilor KODIAQ şi KAROQ a atras de partea producătorului din Mlada Boleslav un număr impunător de clienți noi, cuceriți de filosofia cehilor Simply Clever, designul reușit şi preturile accesibile. De la lansarea celor două modele Skoda înregistrează o cerere mult peste capacitatea de producție, iar pentru a face fată fluxului de clienți noi, cehii analizează posibilitatea producției modelelor sale uzine adiționale, fie unele noi, construite în Cehia sau în afara acesteia, fie la una din uzinele concernului Volkswagen Group. Însă construcția unei uzine noi va necesita timp, pe când forțele unei uzine din cadrul concernului ar putea fi insuficiente pentru a răspunde cererii enorme. Astfel, Skoda analizează în prezent posibilitatea producției modelelor sale la uzine terţe, din afara concernului.
Anul trecut a adus producătorului ceh un record de 1.2 milioane automobile comercializate – record, care, cu siguranță, va fi depășit în acest an. Skoda estimează că pe parcursul următorilor 7-8 ani producția modelelor sale s-ar putea dubla, de la 1.2 la peste 2 milioane exemplare produse anual, iar în mare parte acest rezultat va putea fi atins graţie SUV-urilor KODIAQ şi KAROQ, dar şi ulterioarelor modele din acest segment, care urmează să fie lansate în curând. În viitorul apropiat, Skoda pregăteşte un nou crossover de dimensiuni compacte, inspirat de la conceptul Skoda Vision-X, debutat la Salonul Auto de la Geneva din acest an.
0
1,738
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!