Subaru prezintă versiunea specială Series.Gray a sedanurilor WRX și WRX STi

Despre lansarea versiunii speciale Series.Gray pentru sedanurile WRX și WRX STi Subaru anunța cu câteva săptămâni mai devreme. Atunci niponii au specificat actualizările distinctive de care vor beneficia modelele, fără a publica, însă, poze cu exemplarele modificate. De curând producătorul în spațiul web au fost postate o serie de poze cu modelele modificate, astfel încât putem savura din plin ediția specială.
Ediția specială Series.Gray este oferită într-un număr limitat pentru sedanurile WRX și WRX STi. Modelele modificate vor fi vopsite în nuanța Cool Gray Khaki, în cinstea căreia ediția a și primit denumirea, iar siglele de pe caroserie vor fi realizate în nuanța de negru lucios Crystal Black Silica, combinate cu jantele din aliaj de aceeași culoare. Pe lângă diferențele de bază, printre care eleronul și kit-ul aerodinamic, exemplarele WRX STi din ediția limitată vor dispune de jante de 19 inch, pe când sedanurile "standard" se vor limita cu jante de 18 inch, cu design similar, însă.
În habitaclul ambelor modele Series.Gray își vor face loc scaune sport Recaro ajustate electric în 4 direcții. Volanul sedanurilor WRX va fi tapisat cu piele, pe când în cazul WRX STi volanul va fi "îmbrăcat" în Alcantara.
Propulsoarele ambelor modele au rămas neschimbate: WRX Series.Gray va avea sub capotă unitatea pe benzină de 2.0 litri cu 272 CP și 350 Nm la activ, pe când WRX STi va fi echipat cu unitatea standard de 2.5 litri, ce livrează 314 CP și 393 Nm cuplu maxim. În schimb, sedanul WRX are inclus pachetul Performance, care prevede plăcuțe de frână performante Jurid și plafon fără trapă, pentru a reduce greutatea proprie a mașinii. Sedanul WRX STi Series.Gray va primi în dotare amortizoare sport Bilstein.
În total vor fi produse 1,000 exemplare a ediției limitate, dintre care 750 exemplare WRX Series.Gray, care va avea un preț de bază de 32,595 dolari, fiind cu 3,300 dolari mai scump, decât sedanul standard, și 250 exemplare WRX STi Series.Gray la un preț de minim 39,695 dolari, sau cu 3,600 dolari mai mult decât varianta de bază STi. Seria limitată este destinată în exclusivitate pieței americane, iar primele livrări vor fi realizate în toamna acestui an.
0
1,932
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!