Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

(VIDEO) Tunerii de la AC Schnitzer au modificat sedanul BMW M5

AC Schnitzer a prezentat propriul pachet de tuning pentru noul BMW M5, care în urma modificărilor a stabilit un nou record pe traseul Sachsenring – sedanul a devenit mai rapid cu 4 secunde pe renumitul circuit.
Trecut prin mâinile tunerilor germani, BMW M5 a primit un surplus de putere şi dezvoltă acum 700 CP şi 850 Nm. Astfel, unitatea modificată V8 de 4.4 litri este mai puternică cu 100 CP şi 100 Nm decât versiunea "standard" M5. Afară de substratul tehnic, sedanul de performanţă s-a ales cu câteva elemente exterioare noi, pe lângă care chiar şi noul BMW M5 Competition are un aspect elegant, însă nici versiunea celor de la AC Schnitzer nu exagerează cu agresivitatea.
La partea frontală M5 a primit un splitter integrat în bara de protecţie faţă, iar la posterior un eleron de dimensiuni mici pe capacul portbagajului. Pentru o aerodinamică mai bună şi stabilitate maximă tunerii au micşorat garda la sol al sedanului. Aspectul exterior este condimentat de jantele originale AC Schnitzer şi inscripţii şi siglele atelierului pe caroserie. La interior sedanul s-a ales cu noi padele de schimbare a vitezelor în spatele volanului, unele de dimensiuni mai mari.
Sedanul modificat a fost testat de Jorg Muller – pilotul companiei bavareze, care a reuşit să stabilească un nou record pe circuitul Sachsenring, parcurgând circuitul în 1 minut 31.7 secunde, ceea ce este cu 4 secunde mai rapid, decât timpul stabilit de pilot anterior cu versiunea de uzină a sedanului de performanţă.
0
1,252
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!