Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un Dodge Charger cu 1,672 CP este vândut în California

20 Iunie 2018 - 09:44
Denis Godorozea
În oraşul Chatsworth din California, SUA, a fost expus în vânzare un Dodge Charger unic, capabil să dezvolte 1,672 CP! Muscle car-ul, produs în 1970 a fost modificat în 2015 de atelierul SpeedKore, care şi l-a botezat Tantrum. Timp de aproape 3 ani Charger-ul unic şi-a făcut apariţia la diverse expoziţii şi a participat la una din scenele celei de-a opta pelicule din seria Furios şi Iute "The Fate of the Furious".
Pentru a oferi o asemenea putere muscle car-ului origina, tunerii au instalat sub capota acestuia un motor preluat de la bărcile sport, dezvoltat de Mercury Marine, un V8 biturbo de 9.0 litri, capabil de 1,672 CP.
Pentru a face faţă puterii imense tunerii au cuplat motorul la o cutie manuală cu 6 trepte dezvoltată de Tremec. Pentru a instala motorul imens sub capota maşinii, tunerii s-au văzut nevoiţi să modifice la greu suspensia acesteia.
O mare parte a elementelor exterioare originale au fost înlocuite cu unele noi, din fibră de carbon, ce a contribuit la reducerea greutăţii proprii. Grila radiatorului a fost realizată dintr-o singură bucată de aluminiu, iar la posterior şi-au făcut loc blocuri optice originale.
Dealerul Fusion Luxury Motors, unde este vândut Tantrum nu a dezvăluit preţul pentru model, acesta urmând să fie numit doar potenţialilor clienţi. Totodată, nu există informaţii despre caracteristicile dinamice a muscle car-ului.
În schimb, viitorul proprietar se va bucura de un model absolut unic cu un parcurs minim de doar 516 mile la bord, echivalentul a 830 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter