Un şofer a stabilit un nou record de depăşire a limitei de viteză pe o autostradă din România

Un şofer vitezoman din România a stabilit un nou record de depăşire a limitei de viteză admisă în statul vecin. Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au surprins şi documentat un şofer, ce circula cu viteza de 276 km/h pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, iar asta pe când limita le gală de viteză pe autostrăzile române constituie 130 km/h.

Astfel, vitezomanul a depăşit limita legală cu 146 km/h! Pentru această încălcare vitezomanul s-a ales cu o amendă de 2,900 lei româneşti, echivalentul a circa 12,150 lei moldoveneşti, şi a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 3 luni.
Depăşirea limitei de viteză admisă legal este o încălcare răspândită pe drumurile publice din România, iar mai mulţi şoferi recurg la încălcări deosebit de periculoase: pe parcursul săptămânii trecute 69 şoferi au fost documentaţi pentru conducerea mijloacelor de transport cu viteze de peste 180 km/h.

"Recordul" anterior de viteză în România aparţine unui şofer în vârstă de 37 ani, originar din Bucureşti, care a fost documentat pentru deplasarea cu viteza de 254 km/h pe autostrada A1 Vâlcea – Deva.
0
2,395
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!