(VIDEO) Audi salută dreptul femeilor din Arabia Saudită de a obţine permis de conducere cu un film inedit

Audi a realizat un film în sprijinul femeilor din Arabia Saudită, care au obţinut victorie în apărarea drepturilor sale şi au primit posibilitatea de a deţine un permis de conducere.

Până acum câteva săptămâni, Arabia Saudită rămânea a fi unica ţară din lume, în care femeile aveau interdicţia de a deţine un permis de conducere. Interdicţia a fost, însă, eliminată printr-un decret regal, intrat în vigoare la începutul lunii iunie din acest an, ulterior fiind eliberate primele permise de conducere pentru femei. Interdicţia a fost ridicată de Regele Salman în cadrul unui program de reforme inspirat de fiul său, prinţul moştenitor Mohamad bin Salman.
La realizarea filmului Audi a lucrat cu experţi din Orientul Mijlociu. Astfel, Audi salută noua eră pentru femeile din Arabia Saudită, care luptând, au obţinut libertatea de a călători, de a conduce, de a alege, or de acum înainte femeile din această ţară vor fi printre noii clienţi a companiei germane.

Protagoniştii scurtmetrajului realizat de Audi este o familie din Arabia Saudită. În timp ce se pregătesc să părăsească locuinţa, soţul deschide uşile în faţa soţiei sale, ajungând la automobil de model Audi A5, însă, femeia preia iniţiativa şi, deschizând portiera pasagerului faţă, cedează locul soţului său, ulterior ea preluând locul din spatele volanului.
0
1,772
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!