VIDEO REPORTAJ: Cum a fost la Concorso de Eleganza 2018?

Redacţia noastră a fost invitată în acest an la Concorso d’Eleganza la Villa d’Este, graţie BMW Group şi BMW Moldova, iar evenimentul exclusivist a fost şi apogeul simbolic al expediţiei noastre cu motociclete şi automobile – BMW Eleganza Grand Tour, care a implicat trei exemplare BMW Seria 6 Gran Turismo, un BMW R 1200 GS şi un BMW R nineT. V-am relatat în detaliu până acum, în 9 episoade, despre superbele vehicule de epocă aduse la Concorso, v-am relatat şi despre conceptul de motocicletă prefaţat în seara de dinainte, dar şi despre noul Rolls-Royce Cullinan, primul SUV Rolls-Royce, la premiera căruia am asistat în aceeaşi seară de prefaţare.
Acum a venit momentul să vă invităm şi în atmosfera dinamică de la Concorso d’Eleganza, printr-un video reportaj care să vă poartă prin ambianţa celui mai exclusivist eveniment auto din Europa, organizat din 1929 încoace, de mai bine de un deceniu fiind organizat de BMW Group. Daţi play şi savuraţi o scurtă incursiune dinamică în această atmosferă superbă!

Noi aducem mulţumiri speciale celor de la BMW Group, BMW Moldova / Autospace, Mastercard şi FlyUIA, datorită cărora BMW Eleganza Grand Tour a fost posibilă. Totuşi, relatările noastre nu se opresc aici, pentru că avem încă multe să vă spunem despre expediţia propriu-zisă, dar şi despre bătălia simbolică, care s-a dat între motociclete şi maşini. Aşa că fiţi pe aproape în continuare!
0
3,425
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!