A început producția BMW Seria 8 Coupe! Primele exemplare vor fi livrate dealerilor toamna

BMW a dat startul producției noului Seria 8. Coupe-ul a ajuns pe linia de producție la uzina bavarezilor din Dingolfing, în care compania a investit sute de milioane de euro pentru modernizare. Primul automobil de serie a și părăsit linia de asamblare, însă dealerii se vor alege cu primele exemplare Seria 8 nu mai devreme de luna noiembrie din acest an.
Premiera mondială a noului coupe a avut loc la mijlocul lunii iunie curent – Seria 8 a revenit în gama bavarezilor după o pauză de 20 ani. Inițial coupe-ul va fi disponibil în două versiuni, cu propulsor pe benzină M850i xDrive (V8 4.4 litri cu 530 CP) și motorină 840d xDrive (3.0 litri cu 320 CP), ambele cu tracțiune integrală. Va fi disponibil pachetul exterior Carbon Package, care aduce mai multe elemente realizate din fibră de carbon la exterior, iar primul automobil de serie, care a și părăsit linia de producție de curând, dispune de pachetul respectiv.
Ulterior Seria 8 Coupe va fi acompaniat de un coupe cu 4 uși, o versiune decapotabilă și versiunea de performanță M8, care va genera peste 600 CP. Până la sfârșitul acestui an, BMW Seria 8 Coupe și-ar putea face apariția și în țara noastră. Prețurile vor fi dezvăluite mai târziu.
0
1,684
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!