ABT Sportsline oferă clienților jante speciale la prețul unui Dacia Duster

Atelierul ABT Sportsline lansează o ediție limitată a jantelor ABT Aerowheel pentru Audi RS4 Avant și RS5. Noua ediție a debutat pentru prima dată în luna februarie pe break-ul tratat de tunerii germani RS6+ Phoenix, construit într-un singur exemplar. Ulterior jantele și-au făcut apariția pe prototipul bestial cu propulsie hibridă Audi RS6-E, debutat de curând, iar acum de aceste jante vor putea beneficia și alți clienți a companiei, care vor fi gata să suporte costul imens de achiziționare.
ABT Aerowheel au fost proiectate pe baza jantelor de 21 țoli din seria Sport GR a celor de la ABT Sportsline. Ediția specială se distinge de jantele standard prin nuanța aurie Racing Gold și prezența unor clape aerodinamice din fibră de carbon. Asemenea tehnologii, de altfel, sunt folosite de producătorii jantelor pentru bolizii Formula E, acestea având proprietăți aerodinamice net superioare jantelor standard.
Prețul ediției limitate este, însă, unul foarte piperat. Germanii au estimat seria ABT Aerowheel la un preț de 11,690 euro pentru un set de 4 unități. Aproximativ pentru același preț poate fi achiziționat un SUV Dacia Duster în dotarea incipientă, care are un preț de start în țara noastră de 11,800 euro, care este aproximativ același în majoritatea țărilor europene.
0
2,781
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!