Angajații FIAT anunță grevă de 3 zile! Muncitorii sunt nemulțumiți de transferul lui Ronaldo la Juventus

Angajații uzinei FIAT din orașul Melfi anunță grevă de 3 zile! Muncitorii sunt nemulțumiți de transferul superstarului de fotbal Cristiano Ronaldo la clubul Juventus Torino de la Real Madrid. Angajații sunt nemulțumiți de cheltuielile colosale suportate de acționarul principal al constructorului auto, care este și proprietarul clubului de fotbal italian.
Acționarul principal FIAT și Juventus Torino este compania de investiții Exor. Clubul de fotbal italian a achiziționat renumitul jucător la data de 10 iulie curent, iar prețul transferului a constituit circa 105 milioane euro. Imediat în presă au fost distribuite informații, precum că o parte din această sumă imensă suportată pentru transfer, dar și salariul ulterior al jucătorului (care constituie sute de mii de euro săptămânal!) vor fi acoperite prin intermediul unui contract de sponsorizare, încheia între constructorul de automobile și clubul de fotbal.
Speculațiile au dus la o reacție imediată a angajaților uzinei de la Melfi, care au anunțat grevă pe un termen de 3 zile în perioada 15-17 iulie curent. Muncitorii sunt de părere, că prin această investiție acționarul majoritar Exor neglijează compania automobilistică și angajații săi în favoarea clubului de fotbal. Nemulțumirea este cu atât mai mare, încât, potrivit angajaților, salariile achitate de constructor sunt prea mici, iar conducerea motivează acest fapt prin lipsa modelelor noi și cererea scăzută pentru cele existente în gama FIAT, îndemnând angajații să aștepte lansarea modelelor noi. Totodată, angajații sunt convinși, că astfel de investiții colosale în clubul de fotbal va afecta dezvoltarea/lansarea noilor modele.
0
1,802
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!