Audi a dezvăluit data premierei primului său SUV 100% electric e-tron

Audi a dezvăluit noua dată când va avea loc premiera primului SUV 100% electric din gama sa – e-tron. Anterior germanii planificau să dezvăluie electromobilul la 30 august curent la Bruxelles, însă aceste planuri au fost date peste cap de arestarea CEO-ului companiei din Ingolstadt, Rupert Stadler. Astfel, premiera mondială Audi e-tron va avea loc la 17 septembrie la un eveniment special în San-Francisco.
Inițial data respectivă a fost rezervată pentru debutul american al electromobilului, iar acum germanii anunță că în SUA va avea loc premiera mondială a acestuia. Totodată, Audi e-tron poate fi deja rezervat prin în spațiul web, după achitarea unei taxe stabilite de producător. La scurt timp după debut primele exemplare e-tron vor fi livrate clienților.

Noul Audi e-tron este primul din cele 3 modele 100% electrice, pe care compania din Ingolstadt intenționează să le lanseze până la sfârșitul acestui deceniu. Cel mai probabil, noile vehicule electrice se vor distinge de e-tron prin formă și dimensiuni, atunci când conținutul va fi identic.
Audi e-tron este propulsat de două motoare electrice, amplasate pe cele două punți, cu o putere totală de 360 CP. În regim sport motoarele vor fi capabile de 408 CP pentru o perioadă scurtă de timp. Motoarele sunt alimentate de al o baterie de 95 kWh, ce-i permite SUV-ului să parcurgă până la 400 km, conform standardului WLTP.

SUV-ul electric a adoptat un design familiar întregii game actualizate Audi, cât la exterior, atât și la interior, unde-și vor face loc 3 ecrane, pentru instrumentarul de bord, pentru sistemul multimedia, și pentru comenzile sistemului de climatizare, precum pe noile modele de top din gamă. Opțional e-tron va putea fi echipat cu camere de luat vederi în locul oglinzilor retrovizoare laterale, imaginile captate de care sunt proiectate pe panourile portierelor față.
0
1,874
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!